Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom 3 izbového bytu na Saratovskej v Bratislave

Ulica: Saratovká
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
800 €/mesiac
vrátane energií

Popis nehnuteľnosti

Lemca s.r.o. ponúka na prenájom slnečný, priestranný 3 izbový byt na ul.Saratovskej - Bratislava, Dúbravka. Byt má rozlohu 70,00 m2 a nachádza sa na 3. z 12. poschodí s dvomi výťahmi. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, vymenené stúpačky, zateplenie, výťahy.

Dispozičné riešenie pozostáva z:

- vstupná hala
- 3 izby
- samostatná kuchyňa
- samostatná kúpeľňa
- samostatné WC

Byt je počiastočnej rekonštrukcii. Kuchyňa je zariadená vrátane kombinovaného sporáku a chladničky s mrazničkou. Kúpeľňa s vaňou a práčkou, 2 spálne a obývačka V okolí je kompletná občianska vybavenosť a výborná dopravná dostupnosť. Parkovanie je na verejných komunikáciách bez poplatkov.

PLATBY:
Nájomné aj so zálohovými platbami za energie je 800- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške  600,- eur.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej časti Dúbravky s výbornou občianskou vybavenosťou v okolí (Billa, Lidl, OD Saratov, obchodné centrum Dubrawa s Tescom, lekárne, zdravotné stredisko, školy, škôlky, posilňovňa, reštaurácie...) a s výbornou dostupnosťou do centra mesta a na obchvat autom alebo MHD (autobusy a električky). Pred bytovým domom je krásny veľký multifunkčný ŠPORTOVÝ AREÁL s parkom a BRITSKÁ ŠKOLA s vlastným školským ihriskom. Neďaleko je aj nákupné centrum Borry Mall s kinom CINEMAX. Lokalita svojim obyvateľom ponúka rôzne športové aktivity, cyklistické a turistické trasy (Devínska Kobyla), zimný štadión, bedmintonovú halu, futbalové ihriská, tenisové kurty, ale aj kúpalisko.

Obhliadky na cisle: 0905 677 512

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
70 m2
Úžitková plocha:
70 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Veronika Melišková

Veronika Melišková

  • Slovensky
  • English
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti